lørdag 17. mai 2008

VårljosStemningar frå hamnehagen rett ved huset vårt, i kveldssola for ei vekes tid sidan.
Det er lukke i livet: Vårsol og vårljose kveldar, bading, ball og ein yr og lukkeleg hundeven!

Då vil me alle tre få ynskje dykk til lukke med den 17. mai, med von om at det vert ein GOD dag i lag med familie og vener (båe desse kategoriane inkluderer sjølvsagt dyra!)!

11 kommentarer:

Lilledora sa...

En lykke i livet er å være glad i noen og at noen er glad i en selv. Den vesle hunden deres ser så god ut, jeg elsker små hunder og kattepuser, ja store og. Men noen ganger er bare livet slik, og da er man heldig at man kan elske små mennesker i verden. Nemlig. Sånn er det bare.
Ei jeg kjenner, fikk en sånn fin cd i bursdagsgave, og vertsfolket hennes akkurat då, var så frekke at de tok og kopierte den. Makan. Så nå strømmer "Den fyrste song" og andre norske viser ut fra pc`en. ja, nå er pc vår god igjen. Men alt må vi legge inn på nytt. Men det var nå bare døde ting da. Nei, jeg som skal ha stort middagselskap må nå gå tilbake til grytene. Kos dere med isen, og vit at folk skal snakke om dere og sende dere gode tanker.

Fivrel sa...

Takk, det var koseleg, eg tenkjer de har det fint saman i det vesle raude huset på myra i dag :-)
Den er heldig som har nokon å vere glad i, og ikkje minst den som har mange å vere glad i - og den er heldig som har ein liten dyreven å vere glad i - men ikkje minst er den heldig som har små menneske å vere glad i og vere i lag med!

Hels til alle! Eg skal steikje pannekaker no, me fekk besøk av 1 stk person som skal fikse datamaskin nr 2, dvs Js, som også er sjuk om dagen! Og då er det godt med Painnkak, painnkak!

Ugla sa...

Ugla har feira ein flott 17.mai. I fødebyen - med korps, mytji folk og sol og vind. Barnetoget var nydeleg, strålande ungar, glade andlet og hurrarop en masse. Mange klassar gjekk syngjande gjennom toget. Og borgartogetdå. Maange artige innslag, bartekailla og turnpia. Vi sto og sto og sola varma i ryggen. Etter byturen gjekk vi til sjukeheimen - og etterpå var det middag i det lille røde huset på myra. Triveleg dag, akkurat slik ein 17.mai skal vere.

Hilsen fra landet sa...

drtrkdqKjempefine stemingsbilder. Jeg føler at hundevennen deres betyr mye også for deg. Hvor gammel er den forresten? Det er jo border collie du er vant til å ha fra du var liten. Selv savner jeg de store beistene mine med slengeleppene, men så lenge det er dyreallergi-tendenser så får jeg holde meg borte fra det. Synd men sant. Her hadde vi en kald nasjonaldag, men med ull under alle bunadsklær gikk det bra likevel. Klem fra nord i Dalen.

Lilledora sa...

sender mange gode vibber til onsdagen.

Fivrel sa...

ååh, takk, lilledora, det er ikkje mange gode vibbar i magen min no i allefall, men dersom alle tenkjer ekstra hardt onsdag kl 12 kan det hende at det går bra likevel. Viss ikkje, trøystar eg meg med at eg kan dyrke potetar og halde høns, så det er jo ikkje livet om å gjere :-)

I dag vart forresten Nøtteliten her jaga opp og ned ein høg grantrestamme av to trastar! Det vart observert på veg frå postkassa!

Lilledora sa...

Tror nok det var Lilledoras vibber,som hun sendte kl 12, i dag som hjalp ja. Mange klemmer til deg (rekker begge tomlene opp i fanfare)

Hilsen fra landet sa...

Hvordan gikk det med deg i dag?!

Ugla sa...

Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten. I morgen må vi holde fest for Fivrel kl.atten.
Fordi: Fivrellet er toppen. På toppen.
Men ,vi var mange som kryssa både fingrar og alt vi måtte ha ute på Fosenlandet, så vi vil og ha ære for resultatet.

Fivrel sa...

OJE! Eg får sitere mor mi når ho er på tur og finn skogens gull blant lyng og mose i september: Jeg er lyk'li, jeg er lyk'li!
Eg vakna i dag tidleg og kunne framleis ikkje tru det - så no er faktisk smådyreksamen i boks, og vel så det! Juhu! Takk for alle gode vibbar i går, eg er ikkje eit sekund i tvil om at dei var utslagsgjevande :-) I dag skal eg berre ha fri, vere husmor og bake brød og ordne til me får besøk av Ugla og hainn te hu. Dei skal nemleg få innvie Gjestehuset! Bilete fylgjer snart!

Forresten må eg ha vorte dyslektisk av alle orda eg fordøyer om dagen - for eg las i Ugla sitt innlegg "...holde fest for FIVRELKLATTEN" ! haha, det var jo også eit fint kjælenamn tenkte eg :-)

Bente Jorunn sa...

Har de hund?
No vart eg misunneleg.
Men det er feil ord, for eg mis unner dykk ikkje gleda då...

Men på sikt: Når pusen er kastrert (ps: Som vetrinær kan du sikkert svare meg på dette: Kan ein kastrere hopusen? Eg meiner ja fordi kastrering er å ta bort alle egglagande organ, mens sterilisering kun er å eh.. kutte eggleiar?), blid og me har hus. Då skal me ha valp. Men då skal pusen vere klar for den store verda og vite at ho likevel er nummer ein i heimen...